İMO Kocaeli`de "Mimari Tasarımda Yangın Güvenliği "Semineri

14 Haziran 2023 14:33
İnşaat Mühendisleri Odası ile Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) işbirliği ile Yangın Yönetmeliği Kapsamında "Mimari Tasarımda Yangın Güvenliği" eğitim semineri düzenlendi.

YANGIN DURUMUNDA ALINACAK AKSİYONLAR ÖNCEDEN PLANLANMALI

TÜYAK Vakfı 2023 Sempozyum Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Balık`ın konuşmacı olarak yer aldığı eğitim seminerine, mühendisler, mimarlar ve belediye çalışanları katıldı. Kongre Merkezinde yapılan seminere ilgi yoğundu. Dr. Gökhan Balık, her binada mutlaka yangın durumunda alınacak aksiyonların önceden planlanması gerektiği konusuna vurgu yaparak yönetmeliğin tüm detaylarını slayt gösterisi ile katılımcılara aktardı.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün`ün açılış konuşması ile başlayan seminerde Akgün, bu eğitimden beklediklerinin yapılarda yangınla mücadele etme konusunda fikir oluşturarak bir nebze daha bilinçli hale gelmek olduğu vurgunu yaptı. Başkan Akgün, seminerin düzenlenmesinde katkı sunan başta Türkiye Yangından Korunma Vakfı olmak üzere Eğitmen Dr. Gökhan Balık ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman GÜNLER`e ve yoğun katılım gösteren meslektaşlarına teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Günler`in de konuşma yaptığı seminerde Günler, yangın güvenliği konusuna önem verdiklerini, böyle toplantıların yapılması gerektiğini bu eğitimin projelerine olumlu yansımaları olacaktır açıklamasında bulundu. Katılımcıların sorularının cevaplanması ile devam eden seminer yaklaşık 8 saat sürdü.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X